7 GOEDE REDENEN OM VOOR COOLMAN CARS TE KIEZEN

Coolman Cars is gespecialiseerd in Volvo en Citroën en is hiervoor ook erkend hersteller. Onze jarenlange ervaring gebruiken we graag om jouw het beste advies te geven!

1Erkend hersteller

Wij beschikken over een eigen én erkende hersteldienst voor zowel Volvo als Citroën. Daardoor bent u verzekerd van de beste service met de juiste onderdelen!

2Jarenlange ervaring

Coolman Cars werd opgericht in 1949 en heeft daardoor heel wat ervaring. Hiermee staan we u bij om correct en efficiënt te handelen! Het familiaal karakter blijft behouden.

 

 

3Uitgebreid aanbod aan nieuw en tweedehandswagens

Door ons divers aanbod aan nieuwe wagens, demo-  en tweedehandswagens vindt u zeker uw gepaste auto bij ons. Hebben wij deze niet in voorraad, contacteer ons gerust, wij gaan voor u op zoek naar dé wagen voor u.

4Uitstekende garantie-voorwaarden

Uw tevredenheid staat bij ons centraal! Elke aankoop bij ons is voorzien van een uitgebreide garantie . Daardoor vertrekt u steeds met een gerust hart de weg op.

5Herstellingen volgens maat

Elk onvoorzien probleem komt steeds op de meest ongelegen momenten. Een spoedherstelling kan daarvoor de oplossing zijn: u bent gegarandeerd snel de weg terug op! Een ruim aanbod van vervangwagens en onze ervaren techniekers zorgen ervoor dat u zo vlot mogelijk terug de weg op kan.

6Alles rond de wagen

Uw wagen verzekeren ? een financiering afsluiten ? Uw waarborg verlengen ? Ook hiervoor kunnen wij u adviseren en een u een correcte offerte aanbieden.

 

7Advies zoals het hoort

Van begin tot eind én ver daarna: u kunt bij ons steeds vertrouwen op het beste advies. We bespreken samen uw noden en wensen en staan u nadien ook bij om alles in orde te krijgen.

AFSPRAAK BOEKEN

Kies zelf uw moment voor onderhoud!

AANBOD WAGENS

Keuze uit tal van diverse modellen!

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor

  • Onderhoud en herstellingen Volvo en Citroën
  • Met waarborg van de constructeur voor Volvo en Citroën
  • Carwash
  • Carrosserie-afdeling erkend door meeste verzekeringsmaatschappijen
  • Voor verkoop jong 2de hands
  • Verkoop nieuwe wagens

www.coolman.be

COOLMAN CARS, VOOR MENSEN DIE WETEN WAARHEEN!

Ruim aanbod aan tweedehandswagens, erkende hersteller, ...

Back to top